Korištenjem usluga naših web stranica  prihvaćate naše uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Extra XXL, Slavenskoga 1, 10 000 Zagreb te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Web trgovina. Extra XXL  ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Extra XXL-obrt za trgovinu pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Web Shopa Extra XXL u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.Isto tako, Extra XXL pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Web Shopa na domeni extra-xxl.com u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Web Shop Extra XXL (odnosnoExtra XXL-obrt za trgovinu) se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na domeni www.extra-xxl.com. Web Shop Extra XXL zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama extra-xxl.com vlasništvo su Extra XXL-a-obrta za trgovinu, vl. Lipski Sanja. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti, kopirati niti dalje ustupati trećim strankama, te je svako neovlašteno korištenje ili  kopiranje sadržaja i slika podložno tužbi.
Extra XXL zadržava pravo izmjena sadržaja na ovim web stranicama.

Zaštita privatnosti

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefon.  Jamčimo za sigurnost prikupljenih podatka. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Vaše korištenje web stranica extra-xxl.com  znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem  osobnih podataka. Extra XXL  ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Extra XXL, Slavenskoga 1, 10 000 Zagreb ili na e-mail extraxxl.shop@gmail.com. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili e-mail za dostavu odgovora.

Pravni podaci

Naziv: EXTRA XXL-obrt za trgovinu
Vlasnik: Sanja Lipski
Sjedište: Slavenskoga 1, 10000 Zagreb
OIB: 05306298258
MBO: 97476528

IBAN: 

HR4624020061140323246 – Erste banka