Dobro je znati

Više ne morate putovati preko granice da bi nabavili dovoljno velike i komotne traperice, košulju, majicu….U našoj trgovini naći ćete svakodnevno potrebne odjevne predmete od izuzetno kvalitetnih materijala, uglavnom pamuka, postojanih boja, ugodne za nošenje i lagane za održavanje.

Bez obzira na količinu materijala koja je utrošena za neki odjevni predmet bilo da je veličine 2xl ili 9xl kupcima nudimo prihvatljive cijene koje su niže od odjevnih predmeta ove kvalitete u drugim trgovinama i koja se za razliku od odjevnih predmeta iz naše ponude šiva u dalekoistočnim zemljama.

S obzirom na naše iskustvo u prodaji ove specijalizirane odjeće naši kupci mogu i naručiti ukoliko im je nešto potrebno a trenutno nije u našoj ponudi. Uz par mjera koje su nam potrebne za Vas ćemo naći kroj i model koji će Vam savršeno pristajati bez obzira na višak kila.

Stoga Vas pozivamo da nas posjetite, u našoj prostranoj kabini rado ćete isprobati modele koje imamo a vjerujemo da ćete otići i zadovoljni izborom!

 

collage1

 

Kako zavezati kravatu pogledajte na ovim jednostavnim primjerima…..Ili je jednostavnije pogledati filmić na YOUTUBE….

kako zavezati kravatu

 

 

Imate problema sa slaganjem majica i košulja? Pakirate se a u veliki kofer Vam ne stane više od par stvari? Slaganje se pretvara u noćnu moru? Nakon što naučite slagati košulju za samo dvije sekunde kao pravi profesionalac vaši problemi oko slaganja će  nestati.

Ova vještina je u kratkom videu detaljno opisana. Pogledaj odmah….

slaganje

Pratite naš facebook