Važna obavijest- Ponovo smo otvoreni od 11.5.2020.

extra xxl shop-trgovina muške odjeće velikih brojeva

Prošli smo kroz razdoblje koje nas je sve stavilo na test i bilo nam je važno biti disciplinirani i iz svega izaći jači. Naša je web trgovina je radila neometano i dostava naših proizvoda se izvodila uz pomoć kurirskih službi uz sve preporuke zaštite i beskontaktnog preuzimanja robe.

Za svoje smo klijente učinili sve što je u našoj moći kako bi čitav proces bio što efikasniji i u skladu sa svim uputama Svjetske zdravstvene organizacije. Ono što se ovoj situaciji iskristaliziralo je važnost web kupovine, koja je omogućila da ne osjetimo koliko je sve oko nas drugačije i komplicirano nego zapravo vrlo jednostavno jer Vam uvijek stojimo na raspolaganju za pomoć oko mjera i kupnje. Čak i oni koji su do sada možda i oklijevali kupovati online, okrenuli su se ovom vidu kupovine i iskreno vjerojatno otkrili čari kupovine iz udobnosti vlastitog doma. Dostave su išle neometano, a dostavne službe davale sve od sebe kao bi čitav proces bio što učinkovitiji za vas kao krajnjeg korisnika.

Pridržavajući se svih higijenskih mjera i održavanjem distance, dostava i web shopovi su postali oslonac našeg gospodarstva. Sve narudžbe i kupovine proizvoda bilo je moguće raditi neometano i to je ono što je važno. Postali smo svjesni kako je naše društvo u cijelosti počelo funkcionirati na sasvim drugi način i iako niste bili u mogućnosti fizički doći u našu trgovinu , omogućili smo Vam da se kupovina i dostava obavljaju neometano. Sada kada su vrata naše trgovine sasvim otvorena, moramo također biti svjesni daljnje zaštite vas kao našeg klijenta, ali isto tako i naših radnika. Stoga se pridržavamo i dalje zaštitnih i higijenskih mjera te socijalne distance od 2 metra. Zamolit ćemo vas za strpljenje, ako se dogodi da ćete morati malo sačekati da budete posluženi, ali naše će ljubazno i profesionalno osoblje olakšati čitav proces što je više moguće.

Zato je jednako važno da u našu trgovinu dođete pripremljeni te je naš savjet da prije dolaska u trgovinu provjerite našu web stanicu te pregledate naše proizvode. Svjesni da ste Vi kao kupac na prvom mjestu učinili smo kao kolektiv sve kako bi zaštitili sebe i druge. Ukoliko nešto nemamo, ili želite naručiti molimo da nam se javite na broj 095-9690-229.