Fynch-Hatton prsluk tamno plavi 3xl

Šifra: Prsluk FH tamno plavi 2

100,74

U cijenu je uključen PDV

Odaberite veličinu

Obriši
100,74
Veličina 3XL
Clear selection

NOVO U PONUDI!

Novi model prsluka iz FYNCH-HATTON kolekcije pogodni su  za sve svakodnevne aktivnosti.
Model  je ravnog kroja, ima zatvarače na džepovima a obožavati ćete ga nositi. Prošiven je s prednje  strane, odozada je materijal kao trenirka.
Prilagođena je modno osviještenim muškarcima i upotpunjava različite casual stilove.
Sastav: 72% pamuk, 23% poliamid, 5% elastin.

Molimo obratite pažnju na mjere kako bi izbjegli kupnju pogrešne veličine. Najlakše će biti da naše mjere usporedite s odjevnim predmetom koji imate u odgovarajućoj veličini. 

Dostupno u veličinama:

  • 3xl (opseg preko trbuha 130 cm, dužina prsluka od ramena 82 cm)
  • 4xl (opseg preko trbuha 134 cm, dužina prsluka od ramena 84 cm) – PRODANO
  • 5xl (opseg preko trbuha 140 cm, dužina prsluka od ramena 85 cm) – PRODANO
  • 6xl (opseg preko trbuha 148 cm, dužina prsluka od ramena 86 cm) – PRODANO
  • 7xl (opseg preko trbuha 150 cm, dužina prsluka od ramena 90 cm) – PRODANO
  • 8xl (opseg preko trbuha 156 cm, dužina prsluka od ramena 95 cm)- PRODANO

Količine ograničene!

 

Kategorija: Oznake , , , ,

Opis

Fynch-Hatton muški je brand inspiriran snažnom povijesti u tekstilnoj industriji, prekrasnom afričkom kulturom i životu avanturista Denys Finch Hattona. Ovi elementi dolaze zajedno u brandu i raznolikoj kolekciji luksuzne muške odjeće i accessoara. Brand je 1988.godine osnovao Roger Brandts u Njemačkoj. Počevši od pletenina, Fynch-Hatton proširio se tijekom posljednja dva desetljeća u proizvodnji košulja, kaputa, jakna i hlača i nastavio upotrebljavati samo najfinije materijale, prirodne vlakna, kao što su dugotrajni pamuk, janjeća vuna i  kašmir. Vuna i svila kombinirane su za luksuzni izgled i dojam. Fynch-Hatton fokusirao se je na preciznost u proizvodnji, njihova pletenina u potpunosti je oblikovana i završena rukom, što rezultira savršenim fitingom.

Dodatne informacije

Veličina

Brand

Fynch Hatton

KVALITETA PROIZVODA Fynch-Hatton muški je brand inspiriran snažnom povijesti u tekstilnoj industriji, prekrasnom afričkom kulturom i životu avanturista Denys Finch Hattona. Ovi elementi dolaze zajedno u brandu i raznolikoj kolekciji luksuzne muške odjeće. S Fynch-Hattonom nosite vrhunsku kvalitetu! Naši zahtjevi za visoko kvalitetnim materijalom ogledaju se u činjenici da uglavnom koristimo prirodna vlakna. Jedna od kvaliteta koju želimo naglasiti je pamuk Supima kojeg nazivaju  Kašmir među pamučnim vrstama.Fynch-Hatton fokusirao se je na preciznost u proizvodnji, njihova pletenina u potpunosti je oblikovana i završena rukom, što rezultira savršenim fitingom. Pamuk Supima: dimenzijski stabilan i sjajne boje. Supima je licencirani zaštitni znak koji svoje licence licencira samo odabranim partnerima. Supima je mnogo otpornija od klasičnog pamuka i jamči da je tkanina stabilnije dimenzionalno i trajno zadržava svoju sjajnu boju tako da odjevne predmete možete sa zadovoljstvom nositi što duže. Također možete osjetiti posebnu kvalitetu: dodatna duguljasta vlakna pružaju luksuzan i vrlo mekan osjećaj. U proizvodnji odjeće FYNCH HATTON strogo poštuje ekološku prihvatljivost, kao i društvene aspekte kao što su poštena plaća, sigurnost na radnom mjestu i dobri radni uvjeti. Za tvrtku Fynch Hatton, te su obveze osnova za proizvod pouzdane kvalitete. Umijeće je biti DRUGAČIJI. Fynch Hatton kupi u extra xxl shopu, veliki brojevi, muška odjeća za punije muškarce