Fynch-Hatton prsluk,sivo-maslinasti,60,62,64,66,68,70

Šifra: Payton-oliv

980,00kn

Odaberite veličinu

Očisti
980,00kn
Veličina 70 60 62 64 66 68
Clear selection

Ovaj udobni prsluk u sivo-maslinastoj boji prilagođen je modno osvještenim muškarcima i upotpunjava različite casual stilove. Nosiv u jesen i zimu, debljine upravo idealne da Vas grije a ne stvara dojam prenapuhanog odjevnog predmeta.

Molimo obratite pažnju na mjere. Najlakše će biti da naše mjere usporedite s prslukom ili majicom koju imate u odgovarajućoj veličini! Tako ćete izbjeći kupnju pogrešnog broja.

Dostupan u veličinama:

  • 60 (opseg preko trbuha 140 cm) 
  • 62 (opseg preko trbuha 146 cm)
  • 64 (opseg preko trbuha 148 cm) 
  • 66 (opseg preko trbuha 156 cm) 
  • 68 (opseg preko trbuha 160 cm) 
  • 70 (opseg preko trbuha 164 cm) 

Količine ograničene pa na vrijeme naručite svoj broj!

 

Kategorija: Oznake , , , , ,

Opis

Novi modeli prsluka iz Redpoint kolekcije pogodni su  za sve svakodnevne aktivnosti
Payton model je ravnog kroja, ima zatvarače i lagano je postavljen.
Otporan na vjetar, vrlo prozračan i vodonepropusan, osigurava izuzetnu udobnost. 

 

Fynch-Hatton muški je brand inspiriran snažnom povijesti u tekstilnoj industriji, prekrasnom afričkom kulturom i životu avanturista Denys Finch Hattona. Ovi elementi dolaze zajedno u brandu i raznolikoj kolekciji luksuzne muške odjeće i accessoara. Brand je 1988.godine osnovao Roger Brandts u Njemačkoj. Počevši od pletenina, Fynch-Hatton proširio se tijekom posljednja dva desetljeća u proizvodnji košulja, kaputa, jakna i hlača i nastavio upotrebljavati samo najfinije materijale, prirodne vlakna, kao što su dugotrajni pamuk, janjeća vuna i  kašmir. Vuna i svila kombinirane su za luksuzni izgled i dojam. Fynch-Hatton fokusirao se je na preciznost u proizvodnji, njihova pletenina u potpunosti je oblikovana i završena rukom, što rezultira savršenim fitingom. 

Brand

Fynch Hatton

KVALITETA PROIZVODA S Fynch-Hattonom nosite vrhunsku kvalitetu! Naši visoki zahtjevi za materijalom ogledaju se u činjenici da uglavnom koristimo prirodna vlakna. Jedna od kvaliteta koju želimo naglasiti je pamuk Supima kojeg nazivaju  Kašmir među pamučnim vrstama. Pamuk Supima: dimenzijski stabilan i sjajne boje. Supima je licencirani zaštitni znak koji svoje licence licencira samo odabranim partnerima. Supima je mnogo otpornija od klasičnog pamuka i jamči da je tkanina stabilnije dimenzionalno i trajno zadržava svoju sjajnu boju tako imate duže zadovoljstvo u svojoj odjeći. Također možete osjetiti posebnu kvalitetu: dodatna duguljasta vlakna pružaju luksuzan i vrlo mekan osjećaj.

Dodatne informacije

Veličina

, , , , ,