Fynch-Hatton jaknica,t. plava/zeleni detalj 3xl

Šifra: Sweat Cardigan-tamno plavi/zeleno

153,29

U cijenu je uključen PDV

Odaberite veličinu

Obriši
153,29
Veličina 3XL
Clear selection

NOVO U PONUDI!

Novi modeli jaknica iz Redpoint kolekcije pogodni su  za sve svakodnevne aktivnosti.
Sweat Cardigan model je ravnog kroja sa lagano našivenom pasicom, ima zatvarače na džepovima i kombinacija je pamuka i vodonepropusnog materijala, a obožavati ćete ju nositi.
Ova udobna jakna prilagođena je modno osvještenim muškarcima i upotpunjava različite casual stilove.

Pamuk 68%, modal 22%, PES 10%

Molimo obratite pažnju na mjere. Najlakše će biti da naše mjere usporedite s prslukom ili majicom koju imate u odgovarajućoj veličini! Tako ćete izbjeći kupnju pogrešnog broja.

Dostupan u veličinama:

  • 2xl (opseg preko trbuha 130 cm) – PRODANO
  • 3xl (opseg preko trbuha 140 cm)
  • 4 xl (opseg preko trbuha 144 cm) – PRODANO
  • 5 xl (opseg preko trbuha 152 cm) – PRODANO
  • 6xl (opseg preko trbuha 156 cm) – PRODANO

Količine ograničene!

 

Kategorija: Oznake , , , ,

Opis

Fynch-Hatton muški je brand inspiriran snažnom povijesti u tekstilnoj industriji, prekrasnom afričkom kulturom i životu avanturista Denys Finch Hattona. Ovi elementi dolaze zajedno u brandu i raznolikoj kolekciji luksuzne muške odjeće i accessoara. Brand je 1988.godine osnovao Roger Brandts u Njemačkoj. Počevši od pletenina, Fynch-Hatton proširio se tijekom posljednja dva desetljeća u proizvodnji košulja, kaputa, jakna i hlača i nastavio upotrebljavati samo najfinije materijale, prirodne vlakna, kao što su dugotrajni pamuk, janjeća vuna i  kašmir. Vuna i svila kombinirane su za luksuzni izgled i dojam. Fynch-Hatton fokusirao se je na preciznost u proizvodnji, njihova pletenina u potpunosti je oblikovana i završena rukom, što rezultira savršenim fitingom.

Dodatne informacije

Veličina

Brand

Fynch Hatton

KVALITETA PROIZVODA Fynch-Hatton muški je brand inspiriran snažnom povijesti u tekstilnoj industriji, prekrasnom afričkom kulturom i životu avanturista Denys Finch Hattona. Ovi elementi dolaze zajedno u brandu i raznolikoj kolekciji luksuzne muške odjeće. S Fynch-Hattonom nosite vrhunsku kvalitetu! Naši zahtjevi za visoko kvalitetnim materijalom ogledaju se u činjenici da uglavnom koristimo prirodna vlakna. Jedna od kvaliteta koju želimo naglasiti je pamuk Supima kojeg nazivaju  Kašmir među pamučnim vrstama.Fynch-Hatton fokusirao se je na preciznost u proizvodnji, njihova pletenina u potpunosti je oblikovana i završena rukom, što rezultira savršenim fitingom. Pamuk Supima: dimenzijski stabilan i sjajne boje. Supima je licencirani zaštitni znak koji svoje licence licencira samo odabranim partnerima. Supima je mnogo otpornija od klasičnog pamuka i jamči da je tkanina stabilnije dimenzionalno i trajno zadržava svoju sjajnu boju tako da odjevne predmete možete sa zadovoljstvom nositi što duže. Također možete osjetiti posebnu kvalitetu: dodatna duguljasta vlakna pružaju luksuzan i vrlo mekan osjećaj. U proizvodnji odjeće FYNCH HATTON strogo poštuje ekološku prihvatljivost, kao i društvene aspekte kao što su poštena plaća, sigurnost na radnom mjestu i dobri radni uvjeti. Za tvrtku Fynch Hatton, te su obveze osnova za proizvod pouzdane kvalitete. Umijeće je biti DRUGAČIJI. Fynch Hatton kupi u extra xxl shopu, veliki brojevi, muška odjeća za punije muškarce