Fynch-Hatton exclusive polo majica night-3xl

Šifra: Fynch Hatton night

65,03

U cijenu je uključen PDV

Odaberite veličinu

Obriši
65,03
Veličina 3XL
Clear selection

Ekskluzivne prekrasne polo majice marke Fynch- Hatton. Ovaj model polo majice prilagođen je modno osviještenim muškarcima i upotpunjava različite casual stilove. Savršena je u kombinaciji sa keper hlačama ili trapericama za klasičan ležeran izgled. Također je prigodna i za poslovno okruženje ako se kombinira s poslovnim komadima.

Ravan kroj sa pasicom na rukavu.
Materijal je 100 % pamuk , vrlo je mekan, lagano rastezljiv i ugodan za nošenje.
Postojane boje.
Boja: Night (plava)

Kako bi izbjegli kupnju pogrešne veličine molimo obratite pažnju na mjere. Najlakše će biti da naše mjere usporedite s majicom koju imate u odgovarajućoj veličini! Ukoliko Vam je potrebna još koja dodatna mjera nazovite nas na broj 095/9690-229.

Dostupna u veličinama:

  • 2xl ( opseg preko trbuha 130 cm, dužina majice od ramena 81 cm) – PRODANO
  • 3xl ( opseg preko trbuha 140 cm, dužina majice od ramena 85 cm)
  • 4xl ( opseg preko trbuha 150 cm, dužina majice od ramena 86 cm) – PRODANO
  • 5xl ( opseg preko trbuha 154 cm, dužina majice od ramena 89 cm) – PRODANO
  • 6xl ( opseg preko trbuha 164 cm, dužina majice od ramena 90 cm) – PRODANO
  • 7xl ( opseg preko trbuha 172 cm, dužina majice od ramena 95 cm) – PRODANO
  • 8xl ( opseg preko trbuha 176 cm, dužina majice od ramena 99 cm) – PRODANO

Količine ograničene!

Opis

Fynch-Hatton muški je brand inspiriran snažnom povijesti u tekstilnoj industriji, prekrasnom afričkom kulturom i životu avanturista Denys Finch Hattona. Ovi elementi dolaze zajedno u brandu i raznolikoj kolekciji luksuzne muške odjeće i accessoara. Brand je 1988.godine osnovao Roger Brandts u Njemačkoj. Počevši od pletenina, Fynch-Hatton proširio se tijekom posljednja dva desetljeća u proizvodnji košulja, kaputa, jakna i hlača i nastavio upotrebljavati samo najfinije materijale, prirodne vlakna, kao što su dugotrajni pamuk, janjeća vuna i  kašmir. Vuna i svila kombinirane su za luksuzni izgled i dojam. Fynch-Hatton fokusirao se je na preciznost u proizvodnji, njihova pletenina u potpunosti je oblikovana i završena rukom, što rezultira savršenim fitingom.

Dodatne informacije

Veličina

Brand

Fynch Hatton

KVALITETA PROIZVODA Fynch-Hatton muški je brand inspiriran snažnom povijesti u tekstilnoj industriji, prekrasnom afričkom kulturom i životu avanturista Denys Finch Hattona. Ovi elementi dolaze zajedno u brandu i raznolikoj kolekciji luksuzne muške odjeće. S Fynch-Hattonom nosite vrhunsku kvalitetu! Naši zahtjevi za visoko kvalitetnim materijalom ogledaju se u činjenici da uglavnom koristimo prirodna vlakna. Jedna od kvaliteta koju želimo naglasiti je pamuk Supima kojeg nazivaju  Kašmir među pamučnim vrstama.Fynch-Hatton fokusirao se je na preciznost u proizvodnji, njihova pletenina u potpunosti je oblikovana i završena rukom, što rezultira savršenim fitingom. Pamuk Supima: dimenzijski stabilan i sjajne boje. Supima je licencirani zaštitni znak koji svoje licence licencira samo odabranim partnerima. Supima je mnogo otpornija od klasičnog pamuka i jamči da je tkanina stabilnije dimenzionalno i trajno zadržava svoju sjajnu boju tako da odjevne predmete možete sa zadovoljstvom nositi što duže. Također možete osjetiti posebnu kvalitetu: dodatna duguljasta vlakna pružaju luksuzan i vrlo mekan osjećaj. U proizvodnji odjeće FYNCH HATTON strogo poštuje ekološku prihvatljivost, kao i društvene aspekte kao što su poštena plaća, sigurnost na radnom mjestu i dobri radni uvjeti. Za tvrtku Fynch Hatton, te su obveze osnova za proizvod pouzdane kvalitete. Umijeće je biti DRUGAČIJI. Fynch Hatton kupi u extra xxl shopu, veliki brojevi, muška odjeća za punije muškarce